arrow_drop_up arrow_drop_down

TEDx Internationale Spreker

Als het om jouw evenement gaat, wil je een professionele spreker, iemand die zorgt voor een spetterende belevenis

Prestatie van niveau

Beelden, film, muziek !

Trends inzichten

Begrijpelijk en Fun

Ik ben echt onder de indruk van je keynote, het einde raakte me met de energie die je neerzette. Prachtig!

Willemijn Phielix

Mensen raken

Het hoofd, maar zeker het hart van ieder in de zaal raken, is wat ik graag doe als spreker: we worden immers graag diep ontroerd door echte verhalen, en onder de indruk van bijzondere beelden of films. Het gaat om indruk maken, zodat mensen iets waardevol mee kunnen nemen.

Wat kan je verwachten?

Altijd samen overleg

Ieder publiek is anders, ieder evenement heeft zijn bijzonderheden. Daarom hebben we altijd eerst contact om alles duidelijk te bespreken, zodat een presentatie nauw aansluit op je programma en wensen.

Altijd Uniek

We stellen iedere presentatie opnieuw in, zodat alles past in jouw kader en in je gewenste tijd, met het nieuwste materiaal die we continu verzamelen in onze onderzoeken

Hulp op Sociale Media

Je nodigt mensen uit, en we weten hoe lastig het kan zijn om ze op de juiste wijze te prikkelen en te bereiken. Daarom zetten we kosteloos onze netwerk ook in om je te ondersteunen als je daar behoefte aan heeft. 

Altijd op tijd

Misschien vanzelfspreken, maar we vinden uiterst belangrijk dat je op D-day comfort ervaart, daarom komen we ruim op tijd, veelal met eigen apparatuur, zodat we weten dat alles het doet wanneer je programma begint. En als we eenmaal gestart zijn, houden we ons ook aan je tijd!

en het allebelangrijkste!

De mensen die je hebt uitgenodigd verwachten vermaakt te worden, verrast te worden, met nieuwe inzichten naar huis te gaan. En ze hebben al zo veel gezien en gehoord, en toch wil je ze iets nieuws bieden, een ervaring die ze gaan associeren aan wat je georganiseerd hebt. Dat zijn de reden waarom ik zo creatief wil zijn, zo alert op trends, zo vernieuwend en verfrissend, en vooral volop energie overbrengen, want spreken is mijn passie, en ik zet mijn hart in mijn vak ♥︎

Arthur van de Graaf

Ik kan je Bruno zeker aanbevelen, eindelijk eens een keer iemand met een compleet (en) ander verhaal

Petra Otten

Supergaaf !!!

Kim van Staveren

Het meest opmerkelijk vond ik het moment waar een persoon een ander kon "besturen". Bizaar om te zien!

Offerte Nu Aanvragen = Extra Bonus

We hebben een verassing in peto voor je bijeenkomst wanneer je nu een offerte aanvraagt. 

Meldt het bij Bruno, hij zorgt met veel plezier voor iets extra's voor je publiek