arrow_drop_up arrow_drop_down

Een hart voor Technologie (Brain - AI)

Bruno Fabre is geboren in Frankrijk en studeerde af in Kunstmatige Intelligentie (AI) bij een van de meest prestigieuze universiteit van Parijs. Hij volgt technologische ontwikkelingen op de voet, en weet iedere keer te verassen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hersenen en Kunstmatige Intelligentie. Zelfs voor de pro's is hij een boeiende spreker, hij is immers in staat complexe materie begrijpelijk en overzichtelijk te maken. 


Bruno heeft een sterk intuitieve vermogen, waarmee hij de ontwikkelingslijnen van de maatschappij weet bloot te leggen. Hij schreef het boek Bankroots in 2020, waarmee hij de financiele branche compleet verraste. Nu kijkt hij naar de post-technologische tijd en experimenteert met de nieuwste technieken gebaseerd op eeuwen oude kennis, waardoor hij al een duidelijk voetstap (en hoofd) zet in de toekomst. 


Heb je zin om inzicht te hebben in de toekomst van je werk, van je leven? Wil je weten wat je kinderen zich voor moeten voorbereiden? Vraag hem om een presentatie te houden voor je onderneming, of voor je klanten. Hij is werkelijk vol energie en een zeer enthousiaste spreker, explosief, maar ook vol humor :)